Arama Sonuçları
için arama sonuçları 1-40, toplam 1,000.
Merhaba OGameTR ailesi,
Lobi Sistemi geliyor!!!
Tek bir mail adresi ile tüm oyunlarınızı görebilecek ve oyunlarınız arasında kolayca geçiş yapabileceksiniz.
Detaylı bilgi için Oyuna Giriş Ekranı - Lobi sistemi isimli konuya bakabilirsiniz.
OGameTR Takımınız
-
Alıntı ,Alucard: “Alıntı ,Forza Göztepe: “Alıntı ,Alucard: “Arkadaşlar imzaları yüklediğimiz postımage sitesi org olan uzantısında değişiklik yaptığı için siteye daha önce yüklenen imzalar görünmüyor. Mevcut imzalarınızdaki kodlarda org olan uzantıyı cc olarak değiştirdiğinizde görseller tekrar görünüyor. Sergilerdeki görsellerin kodlarını güncelliyorum ancak çok fazla olduğu için biraz zaman alabilir. Sergileri güncelledikten sonra vakit buldukça bu başlıkta ve diğer istek başlıklarında da günc…
-
Alıntı ,Alucard: “Arkadaşlar imzaları yüklediğimiz postımage sitesi org olan uzantısında değişiklik yaptığı için siteye daha önce yüklenen imzalar görünmüyor. Mevcut imzalarınızdaki kodlarda org olan uzantıyı cc olarak değiştirdiğinizde görseller tekrar görünüyor. Sergilerdeki görsellerin kodlarını güncelliyorum ancak çok fazla olduğu için biraz zaman alabilir. Sergileri güncelledikten sonra vakit buldukça bu başlıkta ve diğer istek başlıklarında da güncelleme yaparım. Bazı görseller de uzantı d…
-
imza istiyoum
Mesajherkesin beğeni algısı farklı aynı anda aynı imzayı beğenme biraz zor lakin beğenen olursa özelden ulaşır ismi ona göre ayarlarız =)
-
İttifak Logo Yardım
Mesajne kıyağı yahu ofsayttan gol yedik demba ba nın temiz golünü yediler yine doğrandık kısaca
-
İttifak Logo Yardım
Mesajaile.png
-
imza istiyoum
Mesajhacı bi ara senin başlığa baktım 1 saat uğraştım tam atıcam baktım imza isteği değilmiş ittifak logosuymuş saydıra saydıra kendime programı kapattım görsel aramaya ayırdığım vakti saymıyorum bile g_ztepe2.png
-
imza istiyoum
Mesajo görsel imza boyutlarına indirgenirse vesikalık foto gibi kalır imza bölümünde =) imzalarda görsellerin yükseklik oranı yüksek olanları değilde en oranı önemlidir ölçeklendirmelerde =)
-
imza istiyoum
Mesajbugün hakemler bizi üzsede sanatsal bir çalışmaile karşınızdayım g_ztepe.png
-
imza istiyoum